Afscheid van dJGA

Dankwoord van Harrie Lieverse aan mw. Rakhorst

Dankwoord van Harrie Lieverse aan mw. Rakhorst

Anne-Marie Rakhorst over Nieuwe Energie

Anne-Marie Rakhorst over Nieuwe Energie

Met  ingang van september 2010 heb ik mijn werkzaamheden bij De Jong Gortemaker Algra beëindigd. Op 16 september heb ik officiëel afscheid genomen met een bijeenkomst waar onder andere gesproken is door mw. Anne-Marie Rakhorst van Search Ingenieursbureau.

Met haar inspirerende verhaal onderstreepte zij nog eens de noodzaak van duurzaam bouwen. Maar ook de uitdaging en de kansen van duurzaam bouwen werden uitvoerig belicht. Voor mij was deze bijeenkomst tevens de afsluiting van een periode bij dJGA waarin ik gewerkt heb aan het verbeteren van de kennis over duurzaam en integraal ontwerpen. Ik ben begonnen met een Plan van Aanpak. Daarna is er een intern dubo-team gevormd om het PvA uit te voeren. Vervolgens heb ik een aantal thema-avonden georganiseerd met als onderwerpen: duurzame projectontwikkeling, integraal ontwerpen van gebouw en installaties, duurzame materialen en dubo meetmethoden. Deze reeks hebben we begin juni afgesloten met een workshop Duurzaam Ontwerpen. Alle architecten hebben daar enthousiast aan mee gedaan. Een inspirerend verhaal van mw. Anne-Marie Rakhorst was een mooie afsluiting van dat proces.

Dit afscheid houdt ook in dat ik nu meer tijd en energie kan steken in DuurzaamBouwAdvies. Meer tijd om u van dienst te zijn!  En ik heb mij voorgenomen om regelmatiger een nieuwe column voor deze nieuwsrubriek te schrijven. Of om vragen van u te beantwoorden, stuur u vraag per mail aan dubo.advies@xs4all.nl

Adres vlak

DuurzaamBouwAdvies

brug tussen theorie en praktijk


Harrie Lieverse

Beringlaan 4 - 2803 ga gouda
t: 0182537082 m: 0645183420
e: dubo.advies@xs4all.nl
LinkedIn DuurzaamBouwAdvies